WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Demolans maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok MEER INFO

Steeds tot uw dienst !

Z.l de L'Epinette

Rue Saint-Roch 10

B-7712 Mouscron


Tel: +32 (0)56 84 69 61

Fax: +32 (0)56 84 69 66

info@demolans.be

BTW: BE 0439.576.779

Contacteer ons

Over ons

Demolans NV, te Moeskroen, biedt zijn klanten alle soepelheid van een modern transportbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, vakkennis en specialisatie in internationaal transport .

 

Express-service

Gespecialiseerd om uw expresstransport van 1 tot 24.000 kg in de snelst mogelijke tijd te leveren over de ganse Europese Unie en dit  24/24 uur en  7/7 dagen.

Wagenpark

Alle vrachtwagens worden na 5 jaar vervangen en de bestelwagens na 2 jaar . Alle onderhoud gebeurt in de werkplaats te Moeskroen door onze mekanieker met jarenlange ervaring .

 

Jobs

U bent vrachtwagenchauffeur met of zonder ervaring ? Dan kan u steeds spontaan uw CV indienen voor chauffeur rijbewijs  C/CE   bij Demolans NV !

next next

TYPE 7 en TYPE 8 met kooiaap op aanvraag !

next next

Mercedes Actros het nieuwe TYPE 7 voor de express-service !

next next

'Omer ' de meeneemstapelaar

Dit kan de oplossing zijn voor het leveren van paletten met een maximum gewicht van ± 450 kg / pallet waar het onmogelijk is om met vrachtwagen te leveren .

handig voor leveringen op beurzen : goederen kunnen ter plaatste geleverd worden .

!!!! eigen gewicht van de meeneemstapelaar : 200 kg ( laadvermogen +/- 300 kg)

next next

Materiaal even netjes verzorgd als de service !

Demolans nam in 2014 één van de modernste en nieuwste carwashinstallatie in gebruik, zodat we onze leveringen bij uw klanten steeds in glamourstijl kunnen bezorgen !