WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Demolans maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok MEER INFO

Express service van hoogwaardige kwaliteit

" Gespecialiseerd in vrachten van 1 tot 24.000 kg, over de ganse Europese Unie en dit 24/24 uur, 7/7 dagen. "

 • De kilometers worden berekend vanuit B-Moeskroen tot bij de eerste laadplaats naar de losplaats en retour B-Moeskroen.
 • Indien het uurtarief hoger is dan de prijs per kilometer , dan wordt altijd het hoogste tarief toegepast met een minumum forfait van € 50 .
 • Bijkomende stopplaatsen worden gerekend voor type 1-2-3 aan € 30/ stop en voor type 4-5-6-7-8 aan € 45/ stop.
 • Voor het vervoer van gevaarlijke goederen wordt een forfait bijgerekend van € 50.
 • Stuur ons uw prijsaanvraag door per mail en binnen de 10 minuten krijgt u een antwoord terug . Alle prijzen zijn exclusief BTW.
 • De kilometerprijzen zijn exclusief tolgelden, douanekosten en veerdiensten.
 • Alle transportkosten vallen onder de algemene CMR-voorwaarden.
 • Voor tarieven op kilometerbasis worden de kilometers berekend volgens ' de tln planner ' verhoogd met 5% wettelijke basis.
 • Onze prijzen zijn exclusief mogelijke taksen of lastenverhogingen , zoals bv. : de invoering van de wegentaks in Belgie vanaf april 2016 . De taksen of lastenverhogingen worden integraal doorgerekend aan de klant .
 • Demolans NV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kosten van schades aan wegen , opritten , eigendommen , afvoer buizen , afvoerdeksel enz. veroorzaakt door een meenneemheftruck . De machine weegt 5 ton.
 • Demolans NV is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgskosten voortvloeiend uit laattijdige leveringen omwille van reden van overmacht .
 • Korting kontante betalingen worden niet toegestaan .
 • Vraag vrijblijvend een gedetailleerde brochure via : info@demolans.be

Over ons

Demolans NV, te Moeskroen, biedt zijn klanten alle soepelheid van een modern transportbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, vakkennis en specialisatie in internationaal transport .

 

Express-service

Gespecialiseerd om uw expresstransport van 1 tot 24.000 kg in de snelst mogelijke tijd te leveren over de ganse Europese Unie en dit  24/24 uur en  7/7 dagen.

Wagenpark

Alle vrachtwagens worden na 5 jaar vervangen en de bestelwagens na 2 jaar . Alle onderhoud gebeurt in de werkplaats te Moeskroen door onze mekanieker met jarenlange ervaring .

 

Jobs

U bent vrachtwagenchauffeur met of zonder ervaring ? Dan kan u steeds spontaan uw CV indienen voor chauffeur rijbewijs  C/CE   bij Demolans NV !

next next

TYPE 7 en TYPE 8 met kooiaap op aanvraag !

next next

Mercedes Actros het nieuwe TYPE 7 voor de express-service !

next next

'Omer ' de meeneemstapelaar

Dit kan de oplossing zijn voor het leveren van paletten met een maximum gewicht van ± 450 kg / pallet waar het onmogelijk is om met vrachtwagen te leveren .

handig voor leveringen op beurzen : goederen kunnen ter plaatste geleverd worden .

!!!! eigen gewicht van de meeneemstapelaar : 200 kg ( laadvermogen +/- 300 kg)

next next

Materiaal even netjes verzorgd als de service !

Demolans nam in 2014 één van de modernste en nieuwste carwashinstallatie in gebruik, zodat we onze leveringen bij uw klanten steeds in glamourstijl kunnen bezorgen !